top of page

BROW LAMINATION

Vil du ha perfekt børstede bryn med mye volum, helt uten brow gel og annen sminke? Det er faktisk mulig med den nye behandlingen brow lamination.  

 

Hva er brow lamination? 

Kort fortalt er brow lamination en «permanent» brynstyling. 

I behandlingen blir brynene først behandlet med et mykgjørende serum, før brynene børstes på plass og blir «laminert» med et virkemiddel som gjør at formen på brynene holder seg i opp til en måned. Behandlingen tar ca. 60 minutter. 

 

Hvem passer brow lamination for? 

Brow lamination passer både for deg som er så heldig å ha tykke, fyldige bryn – og deg som kanskje har overnappet litt og har tynnere bryn. Behandlingen gir inntrykk av mer volum og fylde i brynene, så uansett tykkelse og form vil du få effekt av behandlingen. Akkurat som ved annen brynstyling er det anbefalt å unngå napping, voksing og generell hårfjerning på brynene i 2-3 uker før behandlingen. Det er da du får best resultat, og brynstylisten kan enklere tilpasse formen på brynene til ditt ansikt. 

Behandlingen varer som nevnt i opp til en måned, og for best og lengst mulig resultat anbefales det å pleie brynene med olje eller andre fuktighetsgivende produkter. 

Obs! Etter behandlingen kan du ikke være i kontakt med vann eller sminke de neste 24 timene, så ikke book time rett før en hard treningsøkt! 

bottom of page