top of page

KJØPSBETINGELSER

 

FIRMAINFORMASJON:

Dylan Studio  (www.dylanstudio.no)

Adresse: Karl Johans Gate 20, 0159 OSLO

Tlf: 984 59 709

Org.nr. NO 911899655 MVA

KUNDESERVICE:

Kontakt oss på:

Tlf: 984 59 709 (hverdager mellom 10.00 og 18.00)

Mail: post@dylanstudio.no (besvares innen 24 timer på hverdager).

LEVERINGSTID:

1-3 dagers leveringstid.

Normalt vil du ha varene hjemme hos deg i løpet av 1-3 virkedager om du betaler med kort eller velger faktura. Velger du forhåndsbetaling vil det ta ett par dager ekstra da varen/e først sendes når innbetaling er registrert på vår konto. (Som virkedager regnes mandag til fredag, ikke lørdag, søndag og helligdager)

Leveringstiden på 1-3 virkedager gjelder fra du får en mail om at pakken er sendt fra vårt lager.

OBS: Etter helligdager og etter kampanjer kan behandlingstiden ta noe lengere tid enn normalt. 

Posten kan ha interne forsinkelser som vi ikke får beskjed om. Dersom du ikke har mottatt pakken innen 14 virkedager, vil vi etterlyse ordren og sende deg en ny vare eller gi deg pengene tilbake. 

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt uten at dette kommer frem i nettbutikken, og at det kan være forsinkelser fra leverandører som går ut over oppgitt leveringstid. 

Bestiller du varer som vi er gått tom for, og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed på mail eller på eget ark med i pakken. Er det noe som haster for deg så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling så skal vi prøve og hjelpe deg. Ring oss gjerne på 984 59 709 eller send mail til post@dylanstudio.no

Vi gjør oppmerksom på at du ved forsinket levering har rett til å heve kjøpet og få pengene igjen.

FRAKT OG GEBYRER:

GRATIS FRAKT - Alle våre varer sendes fraktfritt i Norge, med unntak av sendinger til Svalbard. Frakt i norden koster 99 NOK og Europa 119 NOK.

GRATIS RETUR - Du kan når som helst innen 365 dager gratis returnere uåpnende og ubrukte produkter til oss. (Merk at produktene som returneres ikke kan ha gått ut på dato). Kontakt kundeservice for gratis returetikett. 

365 DAGERS ANGRERETT - Du har etter loven 14 dagers angrerett på produkter kjøpt fra nettbutikker. Vi i Dylanstudio.no gir deg 365 dagers angrerett med pengene tilbake garanti og gratis retur på varer du har handlet i vår nettbutikk gjeldene fra den dagen du mottar varen.

 

INGEN TOLL  - Dylan Studio er et Norsk selskap med lager i Oslo. Du betaler derfor ingen toll.

BETALING:

Bank, Kredittkort (Visa, Eurocard eller Mastercard).

Det er trygt å handle hos oss og ingen kan lese ditt kortnummer.

REKLAMASJON/ RETUR AV VARER:

Du har etter loven 14 dagers angrerett  på produkter kjøpt fra nettbutikker. Vi i Dylanstudio.no gir deg 365 dagers angrerett med pengene tilbake garanti og gratis retur på varer du har handlet i vår nettbutikk. Angretten er gjeldene fra den dagen du mottar varen. 

Ønsker du å returnere hele eller deler av din ordre tar du kontakt med får kundeservice for returetikett. Når returen er mottatt vil vi refundere deg beløpet du har betalt for varene.

Det er kundens ansvar å pakke produktene som skal returneres forsvarlig og godt nok, slik at de kommer fram til oss i god behold.

Merk at produktets eventuelle forsegling ikke må brytes. Produktet må heller ikke være brukt/ testet.

Har du mottatt feil varer eller varer med feil, sender vi deg nye varer uten kostnad for deg. Den feilsendte varen må sendes i retur (eventuelt bilde ved defekte varer), før korrekt vare kan sendes ut. Ta da kontakt med vår kundeservice på post@dylanstudio.no eller på telefon 984 59 709. Husk å ha ditt ordrenummer tilgjenglig når du kontakter oss.

Returadresse:
Dylan Studio, Karl Johans Gate 20, 0159 Oslo.

NB! Husk å merke din retur med avsender og ordrenummer.

KUNDEINFO:

Opplysninger du gir oss vil ikke bli gitt videre, de vil bare være tilgjengelig for personer tilknyttet Dylan Studio. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes.

ALDERSGRENSE:

Er du mindreårig må avtale godkjennes av foresatte. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

Vi i Dylanstudio.no ønsker deg god shopping!

OBS! Vi tar forbehold om at bilde/skrive/trykkfeil kan forekomme. Korrekt fremstilling av farger og nyanser er høyt prioritert hos oss, men det er kundens egen datamaskin og skjerminnstillinger som avgjør hvordan den vises hos hver enkelt. Vi kan dermed ikke garantere at bildene gjengir varens virkelige farge med 100% sikkerhet.

 

bottom of page