top of page

MAKEUP KURS BY

SØLVI STRIFELDT

Enten du er interessert i å lære hvordan du lager din egen sminke, eller du vil lære mer om sminketeknikk og kunst; våre Sminkekurs er en flott måte å utvikle dine ferdigheter. Dylan Studios sminkør Sølvi Strifeldt vil bruke opptil 2 timer med deg - til å fokusere på ditt utseende, hud og stil, og hjelpe deg til å gjøre deg selv nydelig.

 

Sølvi er visagist og utdannet seg i 1994, med norgesmestertittel i ryggen. Hun har vært lærer og sensor, og har forelest ved flere stylistskoler i Norge og Sverige, ved siden av å være kursholder for distributører engros firma innen makeup og kosmetikk i Norge.

 

Hun har jobbet som sminkør for  "Bli ny" i KK, Trinny & Susannah, fagkommentator i flere magasiner, sminket og stylet i musikkvideoer for både norske og utenlanske artister som Shontelle, Omer Bhatti og Bring Me the Horizon. Sminker i tvprogrammer, i reklame, moteserier, show, bøker,  artistopptredener, og filmer som Pyromanen og Løvekvinnen. Personer som Ms Lauryn Hill, Morten Abel, Christer Falck, Kathrine Sørland, Charlotte Thorstvedt, Linn Skåber, toppbloggere som Komikerfrue Marna, Caroline Berg Eriksen, Styleconnection, TCMN, og  anerkjente fotografer som  Dennison Bertram, Neil Snape , Ray Kay, Stian Foss, Kris DeWitte, Morten Qvale, Julie Pike og Per Heimly er noen av de hun har jobbet med.

www.strifeldt.net

 

bottom of page