top of page

Så naturlige resultater

at ingen vil tro

du har vært hos han

DylanStudioAriaDylan.JPG

Det er petimeter-arbeide å arbeide i ansiktet med noe så synlig og gir så mye karakter som øyenbryn. Aria Dylan har 15 års erfaring i faget. Her arbeider han med blogger og influencer Sofie Kvelland.

Visste du at når øyenbrynene er skreddersydd til ditt ansikt kan du se både friskere og mer opplagt ut helt uten sminke?

Brynspesialisten Dylan Studio har i en årrekke holdt til i hovedstaden, der lange ventelister og fullbookede kalendere kan bekrefte det mange motemagasiner og skjønnhetsreportasjer allerede har konkludert gang på gang: denne mannen kan sakene sine.

 

I 2019 åpnet Dylan Studio en ny salong i Fredrikstad og nå ønsker han å hjelpe nye kunder med det han kan best: nemlig øyenbryn. Stylisten har spesialisert seg på bryn og vil hjelpe deg med å realisere drømmen om naturlige, velformede bryn med varige resultater.

 

Det finnes mange grunner til at brynenes naturlige tilstand ikke alltid samsvarer med hvordan man synes de burde se ut. Kanskje har du vært for ivrig med pinsetten på nittitallet eller dine naturlige bryn har blitt tynnere og mindre markante med årene, noe som er en helt naturlig del av aldringsprosessen. Andre kan ha sykdommer som Alopecia eller gå på medisiner som påvirker hårveksten.

 

DylanStudioMicroblading.jpg

ILLUSJON: Bildet nederst viser bryn før behandling. Microblading betyr å legge farge i det øverste hudlaget, som ser ut som hårstrå. Dermed ser brynene tettere og fyldigere ut.

Heldigvis finnes det en god løsning som gir naturlige resultater – microblading. Denne teknikken gjenskaper naturlige hårstrå, der et ultratynt blad injiserer pigment nær hudens overflate (i epidermis), noe som resulterer i sylskarpe, definerte linjer som ser ut som ekte hårstrå. Microblading gir et mykere og mer naturlig uttrykk enn øyenbryn tegnet på med blyant og pudder.

 

Det finnes dessverre mange useriøse aktører som tilbyr denne tjenesten, så om du synes det er vanskelig å vite hvordan du skal navigere deg gjennom jungelen av tilbud, trenger du ikke se lenger. Dylan Studio har lang erfaring i bransjen og vil aldri følge trender eller utføre en behandling uten en grundig, personlig forhåndskonsultasjon.

 

Under konsultasjonen vil dere kunne diskutere dine forventninger og ønskede resultater, og hva som er mulig og realistisk å gjennomføre. Din hud- og hårfarge vil bli analysert for å kartlegge hvilke pigmenter som vil passe best til deg. Han vil også skreddersy formen til å passe ditt ansikt og dine naturlige trekk.

 

Når dere har kommet frem til noe som passer deg vil han tegne den nye brynformen på med blyant, slik at du kan bekrefte at dere enige om formen og stilen før behandlingen starter. En bedøvende krem påføres for å numme huden, dette minimerer smerte og ubehag.

Selve behandlingen tar mellom 60 og 90 minutter. I starten vil det føles som en kløende eller skrapende følelse, men dette vil gå over når kremen begynner å virke. Øyenbrynene må etterfylles når de har helet, da kan også eventuelle justeringer utføres. Dette skjer cirka fire til seks uker etter gjennomført behandling.

 

Fargen vil falme litt over tid, og sol og hudfarge vil også påvirke ditt behov for etterfylling. Det anbefales å ta en ny konsultasjon seks til tolv måneder etter behandlingen for oppfølging.

DylanStudioAriaDylan-microblading.png

FØR OG ETTER: Bildet nederst er kunden før microbladingen er gjennomført. Resultatet ser du i det øverste bildet.

MICROBLADING TIMEBESTILLING

 

For å bestille microblading-time må du først gjennom en 30 minutters konsultasjon der vi vil gå gjennom hva du kan forvente og hva som er realistisk å få til.

Du kan booke time online ved å klikke på ikonet nedenfor:

bottom of page