top of page

POWDER BROW PMU

Hos Dylan Studio fokuserer vi på å skreddersy permanent øyenbrynsmakeup tilpasset hver enkelt kundes behov og ønsker. Vi bruker den tryggeste og mest avanserte teknologien innenfor permanent øyenbrynsmakeup for et langvarig og naturlig resultat. Hos Dylan Studio driver vi hverken med eyeliner eller lipliner, her har vi 100% fokus på øyenbryn og vi tar det svært seriøst!

POWDER BROW PMU

 

100% customisable, this treatment option gives a shaded look just as if you would have applied a brow powder. If you have some eyebrow growth but are looking to add to their definition or correct their shaping, this will be an excellent treatment choice.

 

Choose from natural, translucent, defined or made up and bring a better focus to your eyebrows

brow-powder-dylan-studio_edited.jpg

HVORDAN FOREGÅR POWDER BROW PMU?

Behandlingen beskrevet steg for steg.

1. Konsultasjon 

Før behandlingen kan utføres er det viktig at du avtaler en konsultasjonstime med meg slik at vi kan diskutere dine forventninger og ønskede resultater, og hva som er mulig å gjennomføre. 

 

2. Analyse 

Jeg vil ta en grundig analyse av din hudtone for å kartlegge hvilke pigmenter som vil passe best til din hud- og hårfarge.

 

3. Forberedelse 

Først vil jeg tegne opp din nye brynform med en blyant. På denne måte kan du bekrefte at jeg har forstått hvilken form og stil du ønsker før behandlingen starter. En krem med bedøvende middel blir deretter påført på området slik at huden blir nummen. Dette minimerer ubehag og smerte.

4. Prosedyren 

Selve behandlingen tar mellom 60 og 90 minutter. Du vil føle en kløende/skrapende følelse i starten, men dette vil gå over så fort bedøvingskremen begynner å virke. Jeg vil ta en siste sjekk på øyenbrynene før siste justering blir utført.

 

5. Etterfylling 

Øyenbrynene må etterfylles når de har helet. Eventuelle justeringer og detaljer kan også bli gjort ved etterfyllingen. Dette skjer ca. fire til seks uker etter gjennomført behandling.

 

6. Stell og vedlikehold 

Brow Powder PMU vil falme litt over tid. Faktorer som soleksponering og hudfarge vil også påvirke ditt behov for etterfylling. Jeg anbefaler at du booker en konsultasjon med meg 6 til 12 måneder etter fullført behandling. 

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM POWDER BROW PMU

 

Hvorfor er det nødvendig med konsultasjon på forhånd? 

Dette er for å gi meg mulighet til å møte deg og høre dine forventninger til behandlingen. Vi vil diskutere hva som er realistisk å kunne gjennomføre med ditt utgangspunkt. Du kan også stille meg spørsmål slik at du føler deg 100% trygg på at dette er rett for deg. Det er viktig at du føler deg komfortabel med oss, og at du tar opp eventuelle bekymringer du har før du faktisk velger å gjennomføre behandlingen. Én konsultasjonstime koster 600 kr. Velger du å gjennomføre behandlingen vil prisen på konsultasjonstimen bli trukket fra totalbeløpet. 

Hvor lenge vil øyenbrynene vare?  

Varigheten vil variere fra person til person, da mange faktorer spiller inn her. Pigmentene vil falme ved hudens naturlige eksfolieringsprosess. Når døde hudceller løsner fra huden vil det påvirke fargen på brynene. Mørkere farger er mer stabile enn lyse, og har en tendens til å vare lenger. Lyse farger varer fra 6 til 12 måneder.

Må du fjerne mine naturlige øyenbrynshår som allerede er der?  

NEI! Det er absolutt ikke behov for å ta vekk hårene som allerede er der naturlig. Faktisk så vil de naturlige hårene være med på å gi øyenbrynet mer definisjon og dybde. Når det er sagt, så er det ikke uvanlig at jeg fjerner noen strie hår her og der for å oppnå den perfekte formen. 

 

Hvilken farge kommer du til å bruke på mine øyenbryn?  

Jeg blander fargen individuelt til hver kunde, slik at du får den fargen som komplimenterer din hudtone og hårfarge best. Dette vil vi snakke om og bli enige om på konsultasjonstimen før selve behandlingen. 

  

Gjør det vondt? 

Det er veldig viktig for oss at du får en mest mulig behagelig behandling. Vi bruker en krem med bedøvende middel før og underveis. De fleste kunder har beskrevet følelsen av skraping mot huden mens behandlingen pågår, men kremen vil minimere følsomheten betraktelig når den begynner å virke. 

Hvor lang er helingstiden? 

Helingsprosessen er relativt rask. Du kan gå tilbake til dine daglige gjøremål samme dag. De første dagene vil fargen være 70% mørkere enn det de vil bli til slutt. Jeg anbefaler da at du venter og ser om du venner deg til fargen. Det er nemlig lett å gjøre brynene mørkere, men å lysne er ikke like enkelt. Derfor bør du være varsom og heller gi det litt tid før du bestemmer deg for en eventuell mørkere farge senere.  

Har det noe å si om jeg har fillers? 

Nei, det vil ikke påvirke dine permanente øyenbryn. Men har du nylig fått utført, eller har planer om å få utført en av disse prosedyrene i nær fremtid må du vente til det har gått minst seks uker før/etter du kan ta permanent øyenbrynsmakeup. Grunnen til dette er at du risikerer å få permanent makeup på feil sted som resultat. 

Må jeg fortsatt nappe øyenbrynene mine 

Ja, Brow Powder PMU påvirker ikke den naturlige hårveksten.

powder-brow-dylan-studio-2.JPG
powder-brow-dylan-studio-1.JPG
powder-brow-dylan-studio-3.JPG

Brow Powder PMU TIMEBESTILLING

 

For å bestille Brow Powder-time må du først gjennom en 30 minutters konsultasjon der vi vil gå gjennom hva du kan forvente og hva som er realistisk å få til.

bottom of page