top of page

Bryn kan være et mareritt!


Written by Norwegian beauty and lifestyle blogger Heidi E. Bekker

Hva er din største utfordring når det kommer til sminke? Er det kanskje å putte på mascaraen så klumpefritt som mulig? Eller kanskje å legge på konturering plettfritt? Vel.. for min del er det bryna som er marerittet. Det er her jeg ofte failer, og her jeg bruker lengst tid! Noen ganger lurer jeg på hvorfor mine søsken har fått tildelt slike perfekte tykke og fyldige bryn, mens jeg.. vel, jeg er et produkt av noe dårlige greier. Tynne asymmetriske bryn som er helt ujevne. På instagram flommer det over av det som nå anses som de ”perfekte” bryn; skarp form, mørkt ytterst og helt lyst innerst. Jeg personlig er ikke så fan av den type bryn og liker den naturlige looken bedre. Ikke bare er den veldig hard og unaturlig, men formen er helt lik på alle ansiktene man ser. Og det er faktisk ikke sånn at alle ansikter kler den samme formen, så det å ta inspirasjon fra et instagrambilde og prøve å gjenskape det kan være vanskelig uten å vite hva slags form som kler en selv. Det er derfor veldig greit å dra til en spesialist på dette området. Jeg skulle gjerne hatt Aria Dylan i skapet mitt hjemme, så jeg bare kunne dra han ut derifra hver morgen så han kunne gjøre bryna mine perfekte. Men så heldig er jeg dessverre ikke. Men det har vært veldig nyttig å ha vært på stylingtime hos han. Ikke bare viste han hva slags form som passet meg best, men han lærte meg også hvordan jeg kan sminke dem og hva slags produkter jeg skal bruke.

Fire steg for å få de perfekte bryna: 1) Aller først tok han på en øyenbrynsvoks som gjør at øyenbrynspudderet sitter bedre og lengre på. Denne tapper man bare på bryna (ikke smøre).

2) Så skal man lage selve formen på bryna. Her bruker man et øyenbrynspudder (med en Brow Brush) som passer ens naturlige farger. Det beste tipset han gav meg her var faktisk noe så enkelt som å følge min naturlige form og fylle ut der det trengtes litt mer definisjon. Om man vil ha de tykkere, er det fremdeles bare å følge sin egen form, bare gjøre de tykkere.

3) Over til highlighting. Når man er ferdig med å forme bryna legger man forsiktig på en flytende concealer med en Smudge Brush under bryna for å få en mer definert linje. Dette er en fin måte å gjøre utseendet ditt sunt og glødende.

4) Helt til slutt for å sette den siste finishen bruker man en klar øyenbrynsmascara på bryna på samme måte som man bruker mascara på øyevippene. Meningen med dette er å sette hårene på plass. Gelen hjelper til å holde looken gjennom hele dagen.

Så nå gjelder det bare å huske de tipsene jeg har fått og prøve å gjøre bryna så like som mulig! Lykke til til deg også!

bottom of page