Jeg har endelig funnet det!

What is the most important part of your daily makeup routine? We asked the Norwegian beauty and travel blogger Jeanette Walayat.

Som svært mange av dere vet er jeg en vanvittig stor makeup fan og som en reiseblogger må jeg finne den enkleste, raskeste og beste måten å gjøre makeup på on the go, enten jeg er på en seilbåt over flere dager uten dusj i Australia, surfer på Bali, hiker i Los Angeles eller svømmer i grottene på vakre Fiji.

Hva tror dere er den mest viktige delen av makeup for meg? Det har alltid vært og vil nok alltid være øyenbryn skal jeg si dere. Øyenbryn rammer inn ansiktet og med perfekte bryn trenger du ikke så mye mer om du ikke skulle ha tid eller lyst. Jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg har skrevet om øyenbryn i løpet av blogg karrieren, men det begynner å bli en del.

Så - La oss snakke øyenbryn! Jeg har endelig funnet kanskje det jeg vil si er det beste øyenbryn merket der ute. Merket er intet annet enn “Just Dylan” og er skapt av den fantastiske og eneste øyenbryn eksperten i Norge. Han har selv sitt eget “Dylan Studio” i Oslo hvor jeg har fått æren av å besøke og fått brynene stellt av Dylan selv. Jeg er også heldig nok til å ha fått prøve produktene hans underveis på reisene mine. Øyenbrynene mine har aldri sett bedre eller mer naturlige ut. Det har faktisk ikke vært ett eneste merke der ute som har fått øyenbrynene mine til å holde seg på plass på samme måte gjennom en lang dag med reising og svetting i glovarm sol verden rundt.

I dag skal jeg vise deg hvor enkelt og raskt du kan få perfekte bryn som varer med Just Dylan!

STEG 1: Øyenbryn voks

Start prosessen med "Brow Wax" (voks) før du påfører "Brow Powder"(pudder). Dette vil hjelpe til med at øyenbrynene oppbår ekstrem varighet hele dagen og natten lang. Dette vil også gj