top of page

Jeg har endelig funnet det!

What is the most important part of your daily makeup routine? We asked the Norwegian beauty and travel blogger Jeanette Walayat.

Som svært mange av dere vet er jeg en vanvittig stor makeup fan og som en reiseblogger må jeg finne den enkleste, raskeste og beste måten å gjøre makeup på on the go, enten jeg er på en seilbåt over flere dager uten dusj i Australia, surfer på Bali, hiker i Los Angeles eller svømmer i grottene på vakre Fiji.

Hva tror dere er den mest viktige delen av makeup for meg? Det har alltid vært og vil nok alltid være øyenbryn skal jeg si dere. Øyenbryn rammer inn ansiktet og med perfekte bryn trenger du ikke så mye mer om du ikke skulle ha tid eller lyst. Jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg har skrevet om øyenbryn i løpet av blogg karrieren, men det begynner å bli en del.

Så - La oss snakke øyenbryn! Jeg har endelig funnet kanskje det jeg vil si er det beste øyenbryn merket der ute. Merket er intet annet enn “Just Dylan” og er skapt av den fantastiske og eneste øyenbryn eksperten i Norge. Han har selv sitt eget “Dylan Studio” i Oslo hvor jeg har fått æren av å besøke og fått brynene stellt av Dylan selv. Jeg er også heldig nok til å ha fått prøve produktene hans underveis på reisene mine. Øyenbrynene mine har aldri sett bedre eller mer naturlige ut. Det har faktisk ikke vært ett eneste merke der ute som har fått øyenbrynene mine til å holde seg på plass på samme måte gjennom en lang dag med reising og svetting i glovarm sol verden rundt.

I dag skal jeg vise deg hvor enkelt og raskt du kan få perfekte bryn som varer med Just Dylan!

STEG 1: Øyenbryn voks

Start prosessen med "Brow Wax" (voks) før du påfører "Brow Powder"(pudder). Dette vil hjelpe til med at øyenbrynene oppbår ekstrem varighet hele dagen og natten lang. Dette vil også gjøre det lett å fylle inn øyenbrynene med farge nøyaktig slik du ønsker da øyenbrynsvoksen skaper en glatt fin overflate for øyenbrynspudderet å sitte fast i. Helt enkelt bruk fingrene og påfør voksen over begge øyenbryn.

STEG 2: Fyll inn Bruk "Angle Tip Brow Brush" til å fylle øynebrynene inn med "Brow Powder". Brynkosten er den med en ende for pudder og en annen ende som er lik en mascarabørste. Just Dylan har den perfekte farge for alle øyenbryn. Fargene jeg har brukt tidligere har alltid hatt et snev av feil brunfarge til mine øyenbryn og det ante meg ikke engang før jeg begynte å bruke Just Dylan. Bruk lette stryk når du påfører og følg alltid din naturlige form. Fyll inn steder som trengs å bli fyllt inn og husk på at du ikke skal tegne et helt nytt bryn. Tenk enkelt, lett og naturlig. Det er mye bedre å påføre litt og litt enn for mye av gangen.

Bruk børste siden av kosten underveis for blende og mykne fargen. Dette vil hjelpe deg å legge fargen fullstendig perfekt. Husk å gå forsiktig frem når du påfører bryn pudder da du ikke vil det skal se hardt og unaturlig ut.

STEG 3: Highlight

Bruk "Liquid Concealer" under øyenbrynet og blend concealeren inn i øyenskygge området med den andre kosten; "Smudge Brush". Highlighting er en del av å skape det perfekte resultat og vil alltid gjøre det lille ekstra. I tillegg ser du mer våken ut og området ser renere og penere ut.

STEG 4: Forsegle jobben du har gjort

Alltid bruk "Clear Brow Mascara" på samme måte som når du påfører vanlig mascara på vippene dine; sørg for at hårene er på plass, ikke gni huden under øyenbrynene. Bruk forsiktige stryk og børst kosten forsiktig over hårene. Husk å ikke la hårene stå rett opp eller i en unaturlig posisjon. Dette vil sørge for at looken din holder seg perfekt hele dagen og natten, så sørg for at brynene er nøyaktig der du vil de skal være.

Du er ferdig! Enkelt, raskt og med perfekt resultat!

bottom of page