top of page

VIPPEBEHANDLINGER

G.E.L. Lashes Keratin Vippeløft

G.E.L. Lashes er en verdensledende vippeløft behandling som løfter, bøyer, gir volum og farger dine naturlige vipper samtidig som den tilfører næring, keratin, silke peptider og en rekke frukt- og planteekstrakter.

Den økologiske kuren som inkluderes i behandlingen fremmer vekst og medfører at vippene blir sunnere og sterkere for hver behandling og man slipper påføre de slitasje som med vippeextensions og vippetang.

Lengre og fyldigere NATURLIGE vipper har blitt en meget populær behandling blant kundene.

Behandlingen inneholder ingen giftstoffer, parabener, skadelige kjemikalier, formaldehyder eller ammoniakk og er hypoallergenisk og ikke testet på dyr.

vippeløft-dylan-studio.PNG
vippeløft-dylan-studio-2.jpg
Keratin+Mascara.JPG

ØKOLOGISK VIPPEKUR

G.E.L. Lashes er en av de første vippeløft behandlingene som inkluderer en næringsrik kur kalt Økologisk vippekur. Produktet styrker og optimaliserer vekst av nye vipper ved å trenge dypt inn i hårskaftet.

Hemmeligheten med Økologisk vippekur er at den gir en dyp og fuktighetsgivende effekt i behandlingen. De aktive ingrediensene samt frukt- og plantebaserte virkemidler fremmer vekst og styrker vippene.

Økologisk vippekur hjelper også med å reparere pigmenter i hvert enkelt hår, som medfører at fargene varer opptil 60% lenger. Økologisk vippekur er laget av 97.7% naturlige ingredienser, og inneholder ikke parabener, SLS, SLES, aldehyder, silikon eller konserveringsmidler.

KERATIN MASCARA

G.E.L. Lashes Keratin Mascara er et must for de som ønsker å ivareta vippene på beste måte, samt forlenge effekten av G.E.L. Lashes vippeløft behandlingen.

Denne transparente, glossy mascaraen kan brukes alene - den kan også brukes som primer under sort mascara - gir fukt og næring, samt styrker vippene.

G.E.L. Lashes Keratin Mascara hjelper også vippene med å beholde den løftede og ryddige fasongen, selv etter en god natts søvn

ETTER BEHANDLING

Etter din G.E.L. Lashes Keratin vippeløft behandling trengs det ingen oppfølgning før neste behandling, hvilket medfører at du ikke lengre har behov for vippecurler og maskara.

Det er viktig å følge forhåndsreglene de første 24 timene etter behandling slik at vippene sitter best mulig.

Unngå svømming, dusjing av hodet og ansikt, soling og besøk av steam-rom og sauna under denne perioden. Unngå også eksponering mot sterk varme og damp som f.eks. vannkoker og stekeovner.

Hvis dine vipper kommer i kontakt med vann, damp eller høy temperatur under denne 24 timers perioden, er det ikke sikkert dine vipper varer opptil 12 uker.

 

KLASSISKE VIPPEEXTENSIONS

Få vippene du alltid har drømt om. Hos Dylan Studio skreddersyr vi vippeextensions til å passe akkurat deg og dine ønsker. Ønsker du lange og fyldige vipper eller et mer naturlig resultat? Vi har alt av forskjellige lengder, tykkelser og forskjellige typer buede vipper. Klassiske vippeextensions skiller seg fra XD Volum vipper ved at det blir brukt kun 1 extension på hver naturlige vippe.

 

tempImageForSave.JPG

Natalya

Utdannet hudpleier med lang erfaring, og hun er Master brynstylist. Negin Natalya er perfeksjonist og er opptatt av profesjonalitet og kundenes komfort. Elsker å gi kundene en fantastisk bryn-makeover.  

 

Hennes konstante nysgjerrighet på å lære og forbedre sin teknikk skinner gjennom alt hun gjør, noe som har ført til en solid base med lojale og fornøyde kunder.

bottom of page