top of page

Få de perfekte øyenbrynene til bryllupsdagen


Jeg vil mer enn gjerne hjelpe deg med å få de perfekte øyenbrynene til den store dagen. Men på samme måte som det tar tid å planlegge det perfekte bryllupet, vil det òg ta tid og være nødvendig med litt planlegging for å kunne få de perfekte øyenbrynene.

Det spørsmålet jeg oftest blir stilt av kommende bruder, som ønsker de perfekte øyenbrynene til den store dagen, er “hvor lang tid vil det ta?”. Svaret jeg gir dem består av noen få enkle steg.

Stopp hva enn det er du vanligvis gjør fem måneder før bryllupet og la brynene først få vokse i fire uker. Etter fire uker vil du kunne se hva som må gjøres. Bestill da tre timer for å fikse øyenbrynene, med seks ukers mellomrom. I den første timen vil vi finne formen og fikse brynene, slik at vi i den andre timen kan forme brynene. I den tredje, og siste timen – to dager før bryllupet – vil vi perfeksjonere brynene, slik at du får de perfekte øyenbrynene til bryllupsdagen.

Men husk; den siste timen bør være to dager før den store dagen – ikke dagen før eller på selve dagen.

Å gjøre noe dagen før bryllupet er galskap! Det har ikke noe å gjøre med irritasjon eller rødhet, men heller det faktum at dagen før bryllupet er travel nok fra før. I tillegg vil jeg råde deg til å ikke la sminkøren din røre brynene dine den dagen – selv om vedkommende sier de bare skal ta ett hår. Å skape de perfekte øyenbrynene er som å male ett maleri – man ønsker ikke at noen skal klusse til ens mesterverk dagen før åpningen av utstillingen.

Ok, hva hvis du er en over-plukker og ikke har så mye å jobbe med? Er det noe du kan gjøre for å få tykke øyebryn?

Før du friker ut, gi det fire uker og se hva som skjer når øyenbrynene vokser ut av seg selv. Det er gratis og ett veldig enkelt steg – bare vær tålmodig. Etter en månedstid vil du mest sannsynlig se at brynene har vokst ut og at du har fått ett godt utgangspunkt. Men dersom du ønsker å gi brynene litt starthjelp, kan et serum med peptider – som Billion Dollar Brows ’Brow Boost’ – definitivt hjelpe. I tillegg til serumet, bruk pulver eller blyant for øyeblikkelig tilfredsstillelse.

La oss si at det har gått fem måneder og det er selve bryllupsdagen; etter at du har fått de perfekte øyenbrynene er det viktig å tenke på hva slags sminke som vil kunne utfylle dine perfekte øyenbryn.

Mitt tips er å gå for en flatterende look. Øyenskyggen du velger bør forsterke øyefargen din, og mascaraen bør åpne øynene dine. Sminken kan ikke se utgnidd og tilfeldig ut. I tillegg trenger du ikke å sminke brynene dine så mye at de ser markante ut – det er tross alt bryllupet ditt du skal i, og ikke en hvilken som helst fest.

Og helt til slutt: hvis du har litt før-bryllupsnerver – ikke la det gå ut over øyenbrynene dine! Vær på vakt mot den kritiske stemmen, som kan få deg til å pirke på ting som ikke behøves å fikses – som for eksempel dine perfekte øyenbryn. Pust, og ta ett skritt tilbake og se på helheten i ansiktet ditt – øyenbrynene dine er en viktig del av ansiktet ditt, og napper du kun ett feil hårstrå vil det kunne endre helheten. Du må se og ta innover deg hele bilder – som om det skulle være et maleri av Monet!

bottom of page